Change, but follow the route

Vi har samarbeidet med Odfjell SE i ni år. Utfordringen med et langt samarbeid er å tro at alt går seg til, uansett. I 2017 ønsket Odfjell SE å revitalisere sin kommunikasjonsprofil, og utfordret oss gjennom en anbudsrunde. 


Erfaringen med en kunde er et pluss, men kan være en trussel mot kreativitet. Vi måtte skrive et nytt kapittel. Odfjell SE ønsket ikke å være moderne bare for å være moderne. Bedriftskultur og -historie måtte bevares, og identiteten måtte respekteres. Vi gjorde et grundig forarbeid og konsentrerte oss om detaljer som kunne skape forskjeller. Innholdsanalyse var en omfattende og avgjørende del av kundens nye ansikt. Datamengdene var store, og UI og UX Design var nøkkelen. I tillegg til saker som omhandlet bedriften anbefalte vi også å ta inn en annen type innhold med Odfjells ansatte i fokus. 


Årsrapport 2018

Det er ikke uten grunn at Odfjell SE har samarbeidet med Cox i ti år. Vi møter kreativitet, høyt servicenivå og rask responstid, uansett om prosjektet er stort eller lite. Fra konsept, rapporter og nettsidedesign til enkle maler og profilmateriell – Cox tar det på strak arm, og med høy kvalitet. Anngun Dybsland Manager Communication Odfjell SE


Fra nye hjemmesider til visittkort. Det har vært en fantastisk reise, og vi er stolte over å ha vunnet kunden på nytt etter ni år.


> Link til årsrapport 2018Har du spennende prosjekter på gang? Kontakt meg gjerne for en prat!


Bruno Blanchard  Art director T. 47 03 75 12 bruno@cox.no


logo-coxbbwix.png

KREATIVT

INNHOLD

Cox Bergen AS

Kong Christian Frederiks plass 3, 5006 Bergen

Cox Oslo AS

Kongens gata 6, 0153 Oslo

Cox kommunikasjonsbyrå - innholdsmarkedsføring, design og medie.

Les om bruken av informasjonskapsler
og personlig informasjon i vår personvernerklæring

Copyright © 2019. Med forbehold om endringer.